Strikket vinterhue med LED-lys

Varekode: 11-281
232,00 kr 200,00 kr Pris ekskl. moms: 166,64 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Strikket vinterhue med LED-lys og med USB-opladning giver masser af lys til at finde vej selv i fuldstændigt mørke.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Strikket vinterhue med LED-lys og med USB-opladning giver masser af lys til at finde vej selv i fuldstændigt mørke. Denne unisex hat er lavet af akryl og polyester, hvilket gør den meget behagelig at røre ved, mens den varmer dig ikke kun på bjergene, men også i byen takket være det traditionelle uformelle design. Foldningen af dobbeltstrikningen i bunden af hætten sikrer en større følelse af varme på panden og ørerne, selv i de koldeste vinterdage. På forsiden er der en læderplast, hvor LED-lyset er monteret, der består af 5 klare LED-dioder . Denne praktiske LED-placeringsløsning foran på hatten fører lyset til den retning, hvor dine øjne ser på.

hætte med LED-lys

LED-lyset er aftageligt og kan bruges separat eller fastgøres til et andet tøj takket være klipsdesignet. Lyset styres af en enkelt knap placeret foran. Du kan vælge 3 hvide lystilstande og SOS-tilstand med rød diode . LED-lyset inkluderer også et integreret batteri, som du nemt kan oplade via USB- porten på din pc eller USB-oplader. Batteriets levetid afhænger af brugen af LED-lys. Ved den højeste lysstyrke varer den ca. 2 timer. Ved den laveste lysstyrke giver den op til 5 timers levetid.

Denne model af et unikt LED-lysdæksel vil især blive værdsat af løbere, cyklister, turister og børn på vej til skolen tidligt om morgenen. Det kan også bruges i områder som jagt, fiskeri, camping og andre udendørs aktiviteter. Det kan også være et meget nyttigt værktøj i bilen i ekstraordinære situationer, f.eks. I tilfælde af en dækfejl eller et mudder sidder fast, når du har brug for begge hænder fri. Med denne hat får du masser af lys i retning nøjagtigt, hvor du har brug for uden hjælp fra en anden person.

Funktioner:

plus LED-lys med 5 dioder
plus 3 lysstyrketilstande + SOS-tilstand
plus Genopladeligt batteri via USB
plus Praktisk placering af lys
plus Varm, varm hat

Specifikationer:

Materiale: Akryl, polyester + læderplaster
Mål: 21,5 cm (B) x 20,5 cm (H) x 0,2 cm (h)
Vægt: 70 g
Opladning: 5V DC USB-stik

Indholdspakke:

1x Strikket hat
1x LED-lys

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu