Spion kamera - RC tank med online overførsel og billedoptagelse til mobiltelefonen

Varekode: 10-129
1.267,50 kr Pris ekskl. moms: 1.056,23 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
+

Spion kamera - RC tank med online overførsel og billedoptagelse til mobiltelefonen eller tabletten, er det rigtige spionlegetøj til dig.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Spion kamera - RC tank med online overførsel og billedoptagelse til mobiltelefonen eller tabletten, er det rigtige spionlegetøj til dig. Nyt SPY fjernstyret kamera til din mobiltelefon eller tablet til både Android og iOS. I-Spy-sporede bil er udstyret med et kamera, der giver dig mulighed for at projicere bilturen direkte på din telefonskærm. For at kontrollere tanken skal du downloade et program kaldet "I-Spy-legetøj" og derefter oprette forbindelse til tankens WiFi-netværk. Derefter ser du i online transmission, hvor biltanken bevæger sig. I-Spy-tanken registrerer hele turen på kameraet, og billedet projiceres direkte på skærmen på din telefon eller tablet. Takket være det kan du styre tanken selv uden direkte visuel kontakt, hvis den er placeret bag hjørnet eller i andre rum. Kameraet kan vippes op og ned for at undersøge de højere steder.

I-spy mini bil med kamera

Når du starter applikationen, vil du se online transmission fra kameraet placeret på RC tank og berøringsknapperne til at styre bilen. To håndtag i bunden af skærmen bruges til bevægelse, den ene styrer bevægelse fremad eller bagud, den anden tjener til at dreje til venstre eller højre. Øverst på skærmen finder du funktionelle knapper, især til at lave fotos, videoer osv. Med gyroskopet på din telefon eller tablet kan du også styre i-Spy-bilen med bevægelser og bevægelser. Hvis du vipper dine hænder med controlleren nedad, bevæger tanken sig fremad, og hvis den er nede, går tanken bagud. Ved at vippe mod venstre eller højre drejer tanken til venstre eller højre. Spionbil kan genoplades via USB-kabel via powerbank, så du er ikke afhængig af genopladning fra netværket.

I.spy minibil med kamerastyring via berøringsskærm

Funktioner:

plus Video i realtid
plus HD-opløsning 1080x720P
plus Optagelsen af video og fotos på din mobiltelefon eller tablet
plus Ontrol ved berøringsskærm eller gyroskop ved at vippe
plus Styringen af kameraets lodrette hældning

Specifikationer:

Kameraopløsning: HD 1080x720
Batteri: 450 mAh
WiFi rækkevidde: op til 15 meter i åbent rum

Pakkeindhold:

1x I-Spy mini RC-sporet bil med kamera
1x USB-kabel
1x Manuel

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (1)

95%