Hjemmesikkerhed trådløst 360 ° Full HD-kamera + WiFi

Varekode: 52-007
1,162.50 kr Pris ekskl. moms: 968.75 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
+

Hjemmesikkerhed trådløst 360 ° Full HD-kamera + WiFi er et innovativt minikamera med bevægelsesdetektering og visning af fiskeøje.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Hjemmesikkerhed trådløst 360 ° Full HD-kamera + WiFi er et innovativt minikamera med bevægelsesdetektering og fiskesyn, der sikrer dit hjemovervågning. Takket være 220 ° optik i dobbeltkvalitet skaber den et fiskesynsbillede og kan give rum-til-rum-overvågning. Ingen deadpoints, men fuldstændig dækning af pladsen på ca. 100m2, så du vil have alt under kontrol. For en så bred dækning har du brug for mindst 4 almindelige kameraer, men takket være vores 360 ° panoramakamera sparer du mange penge.

sikkerhed panorama mini kamera

Kameraet understøtter WiFi , hvilket muliggør nem installation på væggen eller loftet og muligheden for at kontrollere via en mobiltelefon. Download bare din mobilapp (iOS, Android) til din smartphone, par begge enheder, og begynd at se billedet i realtid. Sikkerhedskameraet kan tilsluttes til en hjemmerouter via WiFi eller Hot Spot, så du kan se billedet når som helst og hvor som helst ved hjælp af din mobiltelefon. Optagekamerabilledet kan justeres ved at skubbe fingeren på smartphonen for at indstille den ideelle synsvinkel, der gør panoramakameraet til den ideelle værge til indendørs brug.

panoramisk wifi-kameraponoramaticka bezdrotova kamera

Panoramakameraet har også en bevægelsesdetekteringsfunktion, der starter optagelse, når der registreres bevægelse i rummet. En fantastisk funktion, takket være hvilken du ikke vil gå glip af noget vigtigt skud, fordi kun billeder under en aktivitet bliver taget. Kameraet har ikke problemer under dårlige lysforhold eller endda i absolut mørke på grund af infrarødt LED-lys. Kameraet tilbyder også tovejskommunikation, da det har indbygget højfølsom mikrofon og højttaler. Under billedet kan du lytte og tale med din baby eller kæledyr, mens du er på arbejde. Optagede poster gennemgår H.264-komprimering for at reducere filstørrelsen og gemmes derefter på et micro SD-kort understøttet op til 32 GB (medfølger ikke).

Funktioner:

plus Fuld HD video i realtid
plus Tovejskommunikation
plus Bevægelsesdetektering
plus WiFi-forbindelse
plus Infrarød vision

Specifikationer:

Sensor: Sony IMX323 x2 (2 MPx x2)
Betragtningsvinkel: 220 ° x2
Videoformat: H.264
Maksimal opløsning: 1920x1080 15fps
Internet: 2,4G WiFi
Videoopløsning: HD 1280x960
Audio: Indbygget mikrofon og højttaler
Systemunderstøttelse: iOS 6.0 eller nyere, Android 4.0 eller nyere.
Mål: (B) 43 mm x (H) 82,5 mm (D) 43 mm

Indholdspakke:

1x Panoramakamera
1x USB-kabel
1x brugervejledning

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu