Kosmetisk minikøleskab 6L

Varekode: 62-023
1.717,50 kr Pris ekskl. moms: 1.431,23 kr
udsolgt Vi beklager, men dette produkt er i øjeblikket udsolgt.
Ja! Vi sender til US

Det kosmetiske minikøleskab 6L er designet til afkøling af medikamenter såvel som kosmetik, og takket være sin kompakte størrelse og lette konstruktion er det ideelt til rejser.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Det kosmetiske minikøleskab 6L er designet til afkøling af medikamenter såvel som kosmetik, og takket være sin kompakte størrelse og lette konstruktion er det ideelt til rejser. Den øverste del åbnes blot ved et tryk på en knap, og takket være dens gennemsigtighed kan du let identificere indholdet i køleskabet. Det integrerede digitale display bruges til at informere dig om indendørstemperaturen, så du har temperaturen på din kosmetik under kontrol.

Hver havefest, klubhus eller garage fra den rigtige handyman skal have kølede forfriskninger af høj kvalitet i de varme sommerdage. Begræns ikke dig selv med klassiske store køleskabe, som du bestemt ikke har brug for til lejlighedsvis brug. Vores minikøleskabe køler ned, hvad du har brug for, og holder dine drinks ved den ønskede temperatur i løbet af dagen, og din mad forbliver frisk i meget lang tid. Disse minikøleskabe er ikke kun fordelagtige på grund af deres størrelse og anvendelighed i bilen under lange rejser. Du vil helt sikkert glæde dig over et moderne og tidløst design af køleskabe, der supplerer hvert værelse. Energiforbrug er naturligvis direkte proportionalt med køleskabets størrelse og volumen. Mini bærbare køleskabe af forskellige slags til salg - billigt kan du købe online i vores e-shop. Kvalitetsbehandling og en passende pris.

BCR-6 kosmetisk køleskab

Specifikationer:

Model: BCR-6
Volumen: 6 liter
Køling: 10-12 ° C under omgivelsestemperatur
Isolering: Polyurethanskum uden CFC og HCFC
Strømforsyning: DC 12V, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Vægt: 2,5 kg
Strømforbrug: 40-60W
Mål: 310 (D) x 215 (B) x 275 (H) mm

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu