Masker til Halloween - Cyclops

Varekode: 90-014
440,00 kr Pris ekskl. moms: 366,64 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
+

Masker til Halloween - Cyclops er den første digitale animations-Morph-maske i verden. Transformer dig selv fuldstændigt med denne digitale Cyclops-maske og spræng alle væk.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Masker til Halloween - Cyclops er den første digitale animations-Morph-maske i verden. Transformer dig selv fuldstændigt med denne digitale Cyclops-maske og spræng alle væk. For at opnå denne skræmmende effekt skal du blot downloade den gratis app til din smartphone, placere den mobile enhed i en lomme i en maske og gå videre, fantastiske Cyclops er her. Klikningen starter og stopper bevægelse.

Masks Carnival - Velkommen til fremtiden for Morph-masker! Se, grine, have det sjovt bag din maske, mens folk freak ud og bliver bange og undrede sig, og de vil gerne finde ud af, hvad det er. Alle animationseffekter er interaktive og har deltagende lyde til forbedring af skør realistisk effekt! Utroligt enkelt og helt perfekt - kun 30 sekunders forberedelse og gør dig klar til en masse fotos og videoer, du vil være centrum for opmærksomheden. Halloween Morph-masker er 100% originale og 110% fantastiske.

Utrolige interaktive og digitale halloween-masker, du aldrig har set før . Vi garanterer, at du bliver stjernen på enhver Halloween-fest eller på karneval, diskoteker, klubber og festivaler.

Masker til Halloween - Cyclops Morf

Morph-masker til karneval er den rigtige investering for dig, hvis du vil få opmærksomhed og være særlig cool. Velegnet som en særlig gave til kære. Morph digitale og interaktive t-shirts til salg kan købes online i vores e-shop. Den har en ny skjortelomme foran, så du kan fjerne og indsætte din telefon på mindre end 2 sekunder.

Digital Morph-masker er velegnede til mobiltelefoner i størrelser op til 6,25 "x 3,25" (Galaxy S og iPhone 6 Plus).

Apple-enheden skal have iOS 6 eller nyere.
Android-enheder - kører Android 2.2 eller nyere.

Mange af vores masker er designet til at passe til næsten alle, der ønsker at være konge af festen, de er løst fastgjort eller har elastikbånd eller elastiske materialer.

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu