Masker Carnival - Clown

Varekode: 90-016
440,00 kr Pris ekskl. moms: 366,64 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Masks Carnival - Clown er den første digitale animationsmorf-maske i verden. Forbered dig på skrig og råb, når du vil forvandle dig til et cirkus værste mareridt

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Hvorfor er vi det bedste?

Over 35.000 YT-abonnenter Over 1.000 YT video anmeldelser 10 millioner visninger
Professionel rådgivning
Markedsleder allerede 12 år
Alle produkter vi tester

Produktbeskrivelse

Masks Carnival - Clown er den første digitale animationsmorf-maske i verden. Forbered dig på skrig og råb, når du vil forvandle dig til et cirkus værste mareridt - Digital uhyggelig klovn. For at opnå denne skræmmende effekt skal du blot downloade den gratis app til din smartphone, placere den mobile enhed i en lomme i en maske og fortsætte, den fantastiske klovn er her. Klikningen starter og stopper bevægelse.

Masks Carnival - Velkommen til fremtiden for Morph-masker! Se, grine, have det sjovt bag din maske, mens folk freak ud og bliver bange og undrede sig, og de vil gerne finde ud af, hvad det er. Alle animationseffekter er interaktive og har deltagende lyde til forbedring af skør realistisk effekt! Utroligt enkelt og helt perfekt - kun 30 sekunders forberedelse og gør dig klar til en masse fotos og videoer, du vil være centrum for opmærksomheden. Halloween Morph-masker er 100% originale og 110% fantastiske.

Utrolige interaktive og digitale halloween-masker, du aldrig har set før . Vi garanterer, at du bliver stjernen på enhver Halloween-fest eller på karneval, diskoteker, klubber og festivaler.

Masks Carnival - Clown morph

Den har en lomme i masken, hvor du kan indsætte din mobile enhed, så du kan fjerne og indsætte din mobile enhed på mindre end 2 sekunder. Perfekt til Halloween eller skræmmende fest, karneval eller noget sjovt.

Digital Morph-masker er velegnede til mobiltelefoner i størrelser op til 6,25 "x 3,25" (Galaxy S og iPhone 6 Plus).

Apple-enheden skal have iOS 6 eller nyere.
Android-enheder - kører Android 2.2 eller nyere.

Mange af vores masker er designet til at passe til næsten alle, der ønsker at være konge af festen, de er løst fastgjort eller har elastikbånd eller elastiske materialer.

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu