Skræmmende kostume - halveret

Varekode: 91-018
312,00 kr Pris ekskl. moms: 260,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
+

Skræmmende kostume - halveret. Dette kostume er en del af illusionen om, at mennesket er halveret. Se reaktionerne fra dine venner, der prøver at finde ud af, hvordan det fungerer.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Skræmmende kostume - halveret. Dette kostume er en del af illusionen om, at mennesket er halveret. Se reaktionerne fra dine venner, der prøver at finde ud af, hvordan det fungerer. Og gør dig klar til skræmte skrig fra folket, når du viser dem dette kostume, og du kan for eksempel tilføje en sav for bedre effekt.

Dette unikke kostume garanterer bestemt folks opmærksomhed. Kostume inkluderer T-shirt og bukser med ramme. Det er et ideelt og originalt valg til Halloween Carnival. Morph-kostumer, der er de bedste til Halloween, karneval, diskotek, i en klub, på en fest eller festival er den mest rigtige investering for dig, hvis du vil være opmærksom og være særlig cool. Velegnet som en særlig gave til kære. Kostumer kan købes online i vores e-shop. Og gør dig klar til en masse fotos og videoer, fordi du bliver i centrum af opmærksomheden.

Kostumer er ikke som nuværende tøj og er designet og fremstillet til at sidde i mange forskellige størrelser. Mange af dem har elastiske bælter og strækmateriale for en behagelig brug. For yderligere information se nedenfor:

morph kostumer en størrelse

Mere information:
Mere sjov, mere action, flere venner, flere historier og oplevelser
Fremstillet af materialer af højeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhed.

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu