Skræmmende kostume - Alien

Varekode: 91-015
312,00 kr Pris ekskl. moms: 260,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
+

Scary Costume - Alien er det bedste kostume, som du kan købe. Er det kostume mere end et kostume? Gør dig klar til bange mennesker såvel som panik og skrig

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Scary Costume - Alien er det bedste kostume, som du kan købe. Er det kostume mere end et kostume? Gør dig klar til bange mennesker såvel som panik og skrig og endda chok, når de ser dette kostume. Med dette kostume kan du næsten realistisk demonstrere scenen fra film, når denne grimme rumvæsen kommer op fra dit bryst.

Kostume består af jakke, t-shirt og fremmed dukke. Carnival Morph Kostumer, der er de bedste til Halloween, karneval, diskotek, i en klub, på en fest eller festival er den mest rigtige investering for dig, hvis du vil være opmærksom og være særlig cool. Velegnet som en særlig gave til kære. Kostumer kan købes online i vores e-shop. Og gør dig klar til en masse fotos og videoer, fordi du bliver i centrum af opmærksomheden.

morph suit ubuden gæst

Kostumer er ikke som nuværende tøj og er designet og fremstillet til at sidde i mange forskellige størrelser. Mange af dem har elastiske bælter og strækmateriale for en behagelig brug. For yderligere information se nedenfor:

morph kostym bordstørrelse

Mere information:

Mere sjov, mere action, flere venner, flere historier og oplevelser
Fremstillet af materialer af højeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhed.

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu