Morph Halloween kostume - bankende hjerte

Varekode: 91-014
217.50 kr Pris ekskl. moms: 181.25 kr
udsolgt Vi beklager, men dette produkt er i øjeblikket udsolgt.
Ja! Vi sender til US

Morph Halloween kostume - Beating Heart er det bedste kostume, som du kan købe. Gør dig klar, at folk vil undre sig og blive bange. Se den realistiske hjerterytme

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Morph Halloween kostume - Beating Heart er det bedste kostume, som du kan købe. Gør dig klar, at folk vil undre sig og blive bange. At se det realistiske hjerterytme er et stort chok for dem, der ser det. Og hvem er begejstret for at se på det blodige hjerte, der banker gennem T-shirten?

Carnival Morph Kostumer, der er de bedste til Halloween, karneval, diskotek, i en klub, på en fest eller festival er den mest rigtige investering for dig, hvis du vil være opmærksom og være særlig cool. Velegnet som en særlig gave til kære. Kostumer kan købes online i vores e-shop. Og gør dig klar til en masse fotos og videoer, fordi du bliver i centrum af opmærksomheden.

Indsæt din mobile enhed i en skjult lomme på en skjorte, og kør den downloadede applikation til morfedragt - bankende hjerte. Displayet viser det bankende hjerte, og dobbeltklik derefter bare på hjerteslaget for at starte applikationen, og med et enkelt klik kan du stoppe den. Latex T-shirt er ET STØRRELSE og passer til enhver mobil enhed fra iTouch til Samsung Galaxy Note.

morph kostym bankende hjerte

Kostumer blev omhyggeligt designet af vores hemmelige elastanblanding, hvilket betyder, at vores kostume passer dig bedre, holder længere og giver dig timevis af sjov .

Mere information:

Mere sjov, mere action, flere venner, flere historier og oplevelser
Fremstillet af materialer af højeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhed.

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu