Mega Morph dragt smoking

Varekode: 91-021
392,00 kr Pris ekskl. moms: 326,64 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Mega Morph suit Tuxedo er det bedste kostume, som du kan købe. Stor, hoppende smoking. Oppustelig kostume, som man kan nyde en masse sjov med

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Hvorfor er vi det bedste?

Over 35.000 YT-abonnenter Over 1.000 YT video anmeldelser 10 millioner visninger
Professionel rådgivning
Markedsleder allerede 12 år
Alle produkter vi tester

Produktbeskrivelse

Mega Morph suit Tuxedo er det bedste kostume, som du kan købe. Stor, hoppende smoking. Oppustelig kostume, som du kan nyde en masse sjov med, kan du spille tjeneren eller butler og underholde dig selv og og andre. Kostume er helt perfekt og originalt valg til en Halloween fest eller karneval.

En størrelse passer til de fleste mennesker. Kostumer er ikke som nuværende tøj og er designet og fremstillet til at sidde i mange forskellige størrelser. Mange af dem har elastiske bælter og strækmateriale for en behagelig brug. Kostumer i en størrelse er beregnet til fri brug, så de passer til næsten alle. Morph-kostumer, der er de bedste til Halloween, karneval, diskotek, i en klub, på en fest eller festival er den mest rigtige investering for dig, hvis du vil være opmærksom og være særlig cool. Velegnet som en særlig gave til kære. Kostumer kan købes online i vores e-shop. Og gør dig klar til en masse fotos og videoer, fordi du bliver i centrum af opmærksomheden.

mega morph smoking

Karnevalsdragter - dobbelt syning rundt om indersiden af kostumet sikrer lang levetid, mens to lynlåse muliggør hurtig og let morphing og demorfiering. Særlig kombination af materialer sikrer større tiltrækningskraft af dragt. Kostumer er omhyggeligt designet af vores hemmelige elastanblanding, hvilket betyder, at vores kostume passer dig bedre, holder længere og giver dig timevis af sjov.

Mere information:

Mere sjov, mere action, flere venner, flere historier og oplevelser
Fremstillet af materialer af højeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhed.
Morph-dragt giver dig meget mere end dit standarddragt
En størrelse passer til alle

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu