Halloween kostume - et faldende hoved

Varekode: 91-016
292.50 kr Pris ekskl. moms: 243.75 kr
udsolgt Vi beklager, men dette produkt er i øjeblikket udsolgt.
Ja! Vi sender til US

Halloween kostume - et faldende hoved er det bedste kostume, som du kan købe. Faldende hoved er en glimrende idé, hvordan man imponerer venner eller andre mennesker på festen

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Halloween kostume - et faldende hoved   er det bedste kostume, som du kan købe. Faldende hoved er en glimrende idé, hvordan man imponerer venner eller andre mennesker på festen eller Halloween. Kostume er en del af illusionen, da hovedet falder ned fra skuldrene, og du fanger det i dine hænder!

Dette unikke outfit garanterer virkelig folks opmærksomhed. Kostume inkluderer jakke med en støtte ramme. Carnival Morph Kostumer, der er de bedste til Halloween, karneval, diskotek, i en klub, på en fest eller festival er den mest rigtige investering for dig, hvis du vil være opmærksom og være særlig cool. Velegnet som en særlig gave til kære. Kostumer kan købes online i vores e-shop. Og gør dig klar til en masse fotos og videoer, fordi du bliver i centrum af opmærksomheden.

morph kostym faldende hoved

Kostumer er ikke som nuværende tøj og er designet og fremstillet til at sidde i mange forskellige størrelser. Mange af dem har elastiske bælter og strækmateriale for en behagelig brug. For yderligere information se nedenfor:

morph kostumer en størrelse

Mere information:

Mere sjov, mere action, flere venner, flere historier og oplevelser
Fremstillet af materialer af højeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhed.

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu