Sovemaske med grafenfilm med opvarmning

Varekode: 72-001
637.50 kr Pris ekskl. moms: 531.25 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
+

Søvnmaske med grafenfilm er en fremragende hjælper til dine trætte og ømme øjne, hovedsageligt på det tidspunkt, hvor såkaldt billedsmog falder på os fra alle sider.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Søvnmaske med grafenfilm er en fremragende hjælper til dine trætte og ømme øjne , hovedsageligt på det tidspunkt, hvor såkaldt billedsmog falder på os fra alle sider. På arbejdet ser vi normalt på skærmene, i byer lyser vi op med annoncer, og vores daglige ledsager er en smartphone. Alle disse stimuli opfattes gennem vores øjne, og disse har tendens til at være stressede og udmattede.

Sovemaske - til en fredelig søvn

søvnmaske

Øjenmaske hjælper med øjensmerter og træthed . Den bruger den nye Grafen-teknologi - en flad film på en maske. Grafen består af kulstofatomer og er et af de letteste og tyndeste nanomaterialer , men de er meget stærke og resistente . Dette revolutionerende materiale bruges for eksempel i elektronik, optik eller biomedicin.

sovende masker

Afslapningsmaske virker med varme og slapper af dine øjne, når du har brug for det. Det giver tre niveauer af kontrol, der vises på et lille maskeringspanel. Rødt lys indikerer en temperatur på ca. 45 grader , grøn op til 40 grader og blå behagelig 35 grader Celsius . Det begynder at varme op på kun tre sekunder, og efter 10 sekunder kan det nå en temperatur på 35 grader Celsius. Opvarmningsfunktionen slukker efter ca. 60 minutter, hvis du falder i søvn. Det lukkes også, hvis der opstår abnormitet. Giv dine øjne afslapning og hvile, hvad de fortjener, og lad ikke rod i din dag på grund af øjensmerter.

Funktioner:
Hurtig opvarmning op til 10 sekunder.
Tre niveauer af temperaturkontrol
High-tech grafen kulstoffilm
Automatisk nedlukning og sikring
Indgangseffekt: 5V

Tekniske specifikationer:

Dimensioner: 710 * 86mm
Farve: Sort
Strømforsyning: via strømbank
Strømforbrug: 5-8W

Pakkeindhold:
1 x øjenmaske til grafenopvarmning
1x USB-kabel (Power bank eksternt batteri kræves)
1x Manuel

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu