Nox sleepace - Natlampe med overvågning og analyse af søvn

Varekode: 11-212
967.50 kr Pris ekskl. moms: 806.25 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
+

Nox sleepace - Natlampe med overvågning og analyse af søvn. Når du vil sove, hjælper din natlampe Nox dig med at falde i søvn lettere ved at indstille den lette og behagelige musik.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Nox sleepace - Natlampe med overvågning og analyse af søvn. Når du vil sove, hjælper din natlampe Nox dig med at falde i søvn lettere ved at indstille den lette og behagelige musik. Om morgenen vækker det dig med sit smarte vækkeur. Natlampe har indbygget følsom sensor, der samler data om natten om din søvn. Den registrerer din krops bevægelser om natten, hyppigheden af puls, vejrtrækningshastighed og søvnvarighed.

Sensoren måler omgivelsestemperaturen, fugtigheden, registrerer intensiteten af det omgivende lys og lyder i rummet. På baggrund af disse oplysninger vurderer det, om miljøet, hvor du sover, er ideelt, og det vil foreslå ændringer. Alle data registreres og via applikationen videresendes til din mobiltelefon. Applikationen data behandles og vurderes i en sammenfatning grafer. Applikationen tilbyder en kompleks analyse af søvn med specialinstruktioner om, hvordan man forbedrer søvn.

Sleepace Nox lampe

Nox-lampe er multifunktionel enhed til overvågning, analyse af søvn og bidrager aktivt til dens funktioner for at forbedre den. Sensoren til overvågning er integreret direkte i lampen, derfor behøver den ikke at blive installeret på kroppen og vil ikke forstyrre dig. En anden funktion er behagelig musik og lys. Gennem det stimulerer din krop til at producere et stof melatonin, som er nødvendigt for at du falder i søvn. Applikationen slukker for musikken og lyset, så snart du falder i søvn. Enheden overvåger din søvn, og efter at have indstillet alarmen i en bestemt time, vurderer den med 30 minutters intervaller din søvn og bestemmer, i hvilken fase der er dit bedste vågne. Sleepace Nox-lampen har en funktion af simulering af solopgang og en række lyde som regn, mumlen fra havet, fuglene synger, ildsprækkende også. Lampen har til rådighed 16 millioner farver. På bagsiden en højttaler, forbindelse til strømadapteren og USB-porten til opladning af din telefon. Forbindelsen til mobiltelefonen giver WiFi og Bluetooth 4.0-forbindelse. Sleepace Nox vejer 640 gram og drives af AC / DC adapter.

Søvn prik applikation

Funktioner:

plus Overvågning og komplet analyse af søvn
plus Overvågning af puls, vejrtrækning og kropsbevægelser
plus Overvåg miljøtemperatur, fugtighed, lysintensitet og støj
plus 16 millioner farver
plus Forbindelse med applikationen på din telefon via Bluetooth
plus Det smarte vækkeur og simulering af solopgang

Specifikationer:

Dataoverførsel: WiFi, Bluetooth 4.0
Enheds rækkevidde: 10m
Effekt: 15W
Adapter 12V 1,5A
Operativsystem: Android 4.3 og nyere, iOS7 og nyere
Vægt: 640 gram
Mål: 10,9 x 10,9 x 22,6 cm

Indhold:

1x Sleepace Nox lampe
1x strømadapter
1x Manuel

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu